Neix el RumbaFest!

portadaEt volem convidar a la roda de premsa de presentació del nou festival RUMBAFEST el divendres 27 de maig a les 12:00h a l’Institut Català de les Empreses Culturals de Barcelona (Passatge de la Banca, 1, Barcelona)
L’Associació Professional d’Autors i Creadors de Rumba Catalana, amb el suport de la Societat General d’Autors i Editorsl’Institut Català de les Empreses Culturals i la Diputació de Barcelona, presenta aquest estiu 2016 el primer festival itinerant de Rumba Catalana amb l’objectiu de difondre i consolidar aquest estil musical en tot el territori català. Un festival que impulsarà la candidatura de la Rumba Catalana per a ser reconeguda com a Patrimoni Cultural Immaterial a la UNESCO.  
L’acte s’iniciarà amb una presentació a càrrec de Sicus Carbonell, director d’APAC, Oriol Puig, tècnic del festival, Xavier Diaz, director de l’ICEC i un membre de la Diputació de Barcelona. S’introduirà la filosofia del festival, els seus objectius, les seves localitzacions i dates i la seva programació musical.
Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *